Beoordelingen

“In deze B&B wordt je heel gastvrij ontvangen! Het zijn hele lieve mensen en je voelt er je direct thuis! Alles netjes verzorgd en een leuk, lekker en gezellig familiair ontbijt! Wij gaan zeker nog terug!! Een leuke aanrader, en goed gelegen in het centrum!”

 

Tanja - via Tripadvisor

“Erg fraai historisch pand , pal in het centrum van Tienen aan de Veemarkt en op loopafstand van alle leuke pleinen en restaurants . Jenny verzorgt een uitstekend ontbijt . Mooie kamers en goede bedden .”

Habrug - via Tripadvisor

“Echt een super gastvrouw die jenny , mooie , propere kamers met kunst door jenny zelf gemaakt , champagne ligt klaar in de koelkast , en daarna heerlijk slapen in auping bedden ! echt een aanrader !!! je kan zelfs mee aan de tafel als je 15 euro extra betaalt , ze maakt echt lekkere belgische gerechtjes en je zult nooit met honger van tafel gaan want als er 1 motto dat jenny heeft dan is het wel : Ge moet GOED eten he ! , ook het ontbijtje is super goed in orde , zelfgemaakte confituur tot eitjes tot koffiekoeken , gewoon weg zoals het moet zijn !
Wie echt goed wilt slapen en goed in de watten gelegd wilt worden moet zeker eens naar deze B&B gaan”

 

Pelske - via Tripadvisor